jueves, 2 de diciembre de 2010

Una mica de tot!

30 de novembre

Avui a l'hora de seminari han vingut dues noies a fer una exposició sobre el seu periose de pràctiques. Les xerrades han estat molt interessants tot i que les explicacions de les dues  noies han estat completament diferents, una explicava la seva experiència positivament i l'altre negativament, ja que era un escola privada on la metodologia no era del tot apropiada, només es preocupaven de l'aspect físic, tant de l'escola con dels nens per quan arribessin els pares a buscar-los o a fer una visita al grup.

Desprès d'estar parlant una estona sobre aquestes escoles hem passat a l'activitat educativa, la primera noticia l'hem, explicat la Pilar i jo, i parlava sobre el fracàs escolar degut a les enfermetats com la dislèxia i el TDHA.
La segona noticia l'explicaven la Cristina i la Raquel i parlaven sobre els possibles permissos als pares d'anar a cuidar als seus fills en cas d'hospitalització d'aquests ultims.
Per últim, la LAia i la Núria van parlar d'una noticia molt impactant, i és que una mare que sortia una nit necessitava cangur pel seu fill de uns wuants mesos, i una amiga seva de la feina li va dir que la seva filla la podia cuidar durant aquella nit, així la nenea podia guanyar alguns diners. Aquesta nena tenía onze anys i durant aquella nit va agafar un objecte allargat i va començar a donar-li cops al bebe de mesos fins matar-lo.

D'espres d'aquesta noticia tant esgarrifosa, la Laia ens va llegir una fragment d'un llibre anomenat Tengo ganas de ti de Federico Moccia.


Durant aquesta sessió he decidit molt seriosament que quan tingui un fill no deixare que ningu els cuidi si estic fora de casa a excepció dels seus avis. Aquesta conclusió l'he tret com a conseqüència de la noticia i també com a conseqüència de la xerrada sobre pederastas que hem tingut avui a seminari.

1 comentario:

  1. Marta,
    Cal que facis atenció a l'ortografia. El teu diari està força bé, ja que combina aspectes descriptius amb d'altres reflexius. Tot i així falten algunes entrades i més regularitat a l'hora de penjar-ho.
    Fins aviat,
    Berta

    ResponderEliminar