lunes, 10 de enero de 2011

YouTube

YouTube és una pàgina web on pots escoltar veure i escoltar qualsevol tipus de cosa. Tot aquell que estigui registrat pot penjar qualsevol video, be sigui un videoclip del seu grup de musica preferit, de l'excursió que va fer, d'ella cantant, de com utilitar un programa...


Per poder registrar-te has d'anar a la pàgina principal i clicar al botó Crear cuenta (al costat de la barra de busqueda de la pàgina de YouTube) despres hauràs de omplir unes caselles amb les teves dades i finalment seràs un membre més de la famosa pàgina YouTube.

Per penjar un video que t'agradi desde el teu compte has de premer el botó subir i allà posar el video que vulguis, just al costat et dira si vols posar algun comentari tipu introducció per quan la gent el busqui pugui veure de que tracta el teu video.

Una altre opció és crearte la teva propia llista de videos, evidentment només és podrá fer si estat registrat a la pàgina. D'aquesta manera no fa falta que vagis canviant tota l'estona el video que vols, sinó que es reproduira automaticament quan acabi l'anterior, i així successivament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario